“О, торти” или 100 сватбени торти, които ще ви оставят без дъх

“О, торти” или 100 сватбени торти, които ще ви оставят без дъх

Скоро попаднахме на тази статия, от Weddingchicks, която ни възхити със това колко стилни, изчистени от прекалена пищност и в същото време колко величествени са тези 100 прекрасни сватбени торти.

И тъй като сватбената торта безспорно е един от любимите ни елементи на всяка сватба и знаем, че и нашенските сладкари вече са на световно ниво, по-долу сме изброили няколко български майстор-сладкари, от които можете смело да избирате. При избора си имайте предвид, че сватбените тортите се поръчват на парче, като цената им в зависимост от използваните материали и е от 2 до 10 лв.

Ако ви предстои избор на сватбена торта може смело да се доверите на някоя от изброените по-долу работилници за сладки изкушения.

Сватбени торти от 100 грама сладки

Сватбена торта от 100 грама сладкиМного разпознаваеми и лесно откриваеми, имат сладкарници във няколко от големите Софийски молове. Тортите им се отличават със богата разновидност от пълнежи и креативен дизайн. Повече може да научите от сайта им тук.

 

Сватбени торти  от Take a cake

сватбена торта от Take a Cake

Те са известни със страхотните си мъфини, но се справят не по-лошо със сватбените торти! В момента адресите в София са два ул. Тулово 1 и ул. Г. Бенковски 6, препоръчвам ви да посетите сайтът им (само не ходете там гладни, предупредени сте).

 

Сватбени торти от Vanilla Kitchen

Сватбена торта от Vanilla Kitchen

Те се намират на улица с екзотичното име “Буенос Айрес” 22 и се определят като бунтуващите се срещу вредните съставки и срещу “тортите и кремовете” на прах. Любителите на здравословното хранене и истинският чист вкус, да посетят сайта им тук.

 

 

За сега списъкът е кратък, но ние се ангажираме да продължим да го запълваме с течение на времето. А по-долу е една страхотна торта от нашата приятелка Ася, която е крайно време да отвори сладкарница.

svatbeni-torti-sofia-2

No Comments

Post A Comment