Сватбен фотограф София цени

букет, сватбен букет

Здравейте, Казвам се Лъчезар Отравов и съм сватбен фотограф, който снима в София, региона и цялата страна. По-долу може да видите офертата ми за сватбено заснемане за сватбен сезон 2019.

  • Отнася се за ангажираност на фотографа в рамките на 10 часа на сватбения ден.  (Overtime – 60 лв.  за всеки започнат час)
  • Фото заснемане на целия сватбен ден от приготовленията до последния ритуал в ресторанта с 24 мегапикселов FULL Frame апарат Nikon.
  • Офертата включва фотосесия на младоженците, за която е необходимо да се отдели поне един час, за да се получат повече интересни кадри. Идеи за сватбена фотосесия може да намерите тук.
  • Всички кадри от сватбата се получават в .JPG формат /няма ограничение в броя на кадрите/ на флашка и допълнително в онлайн галерия.
  • Всички кадри са в максимална резолюция и с основни корекции – експозиция, баланс на бялото, контраст и пр. Допълнително обработени кадри – една част от кадрите /също няма определен брой – обикновено около 300/ се подбират получават по-специално внимание в обработката (цветови корекции, черно-бяло тониране и пр.)
  • За предаването на снимките са необходими между 2 седмици и един месец. (младоженците ще получат тийзър от около 10 снимки в първите дни от сватбата).
  • Снимките от една цяла сватба може да видите тук. 

 

Цена за 10 часа снимачно време: 900 лв.

 

Допълнителни опции:

 

Допълнителна сватбена сесия в друг ден: Ако желаете може да си поръчате отделна сватбена сесия в друг ден с достатъчно време за различни по-интересни дестинации. (цената на след сватбената фотосесия е 450 лв.) Защо да имам годежна или следсватбена фотосесия

 

Фотокнига: Като допълнение можете да поръчате фото книга или албум с различни размери, външен вид и брой страници. В зависимост от избора се прави ценообразуване, аз се заемам с дизайна й, а книгата е готова в рамките на 30 работни дни.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, желаете да си запазите дата или да изготвим индивидуална оферта – не се колебайте да се свържете с мен.

Име* (задължително поле)

E-mail* (задължително поле)

Заглавие

Съобщение