fbpx

04/05/2019

Защо Да Имам Годежна Или Следсватбена Фотосесия

Годежна ФотосесияГодежната фотосесия е изцяло свързана с вас – какво обичате да правите, кои са ви любимите места в града или сред природата.
Имате пълната свобода да си облечете костюм и рокля и да се разходите по жълтите павета или да се намъкнете в най-удобните си дрехи и да отидете в парка или на тенис корт.. Единствената цел на годежната фотосесия е да се забавлявате, а само от вас зависи дали ще си организирате романтичен пикник на някое приказно място или ще отидете да хапнете бургери (Гурме!) в любимото ви заведение, имате пълна свобода!
Покажете креативността си – тук всичко е позволено – табелки със закачливи надписи, балони, конфети, винтидж куфари, фенери, свещи, лампички, знаменца и т.н.

Освен че снимките стават супер забавни и ще ви останат един страхотен спомен, ще свършат и чудесна работа по време на сватбата. Вместо някое керамично слонче, което да се чудят къде ще сложат- подарете на гостите си мини рамка с някой забавен момент от фотосесията.

Следсватбената Фотосесия Е Нещо Още По-Различно.

Колко пъти ще сложите булченската си рокля след сватбата? За 99% от булките отговорът е 0.
Вземете сватбената рокля от химическо, сменете токчетата с кецове, изберете някоя вълшебна локация и ви гарантирам че ще останете изненадани от резултата.
Минали са седмица-две след сватбата, вълнението все още не е отминало, отпочинали сте, роднините и гостите ги няма, не сте по график и липсва всякакво напрежение.
Какъв по-добър момент да изживеете отново емоцията на това да сте булка?
Основно предимство на следсватбената фотосесия е, че може да изберете мястото, където ще направите снимките и няма нужда да се съобразявате с графика на сватбата. Кадрите, които се

За София например, уникални локации за следсватбена фотосесия са:
– Парк-музей „Врана“;
– Безистенът на ЦУМ;
– Семинарията (не позволяват да се снима, ако двойката не е подписала граждански брак там);
– А около самата София места колкото искаш – летища, голф клубове и прочие.

ADD A COMMENT