fbpx

Сватбена фотография цени

Цена за заснемането на една сватба

Здравейте,

По-долу може да видите пакетите, които предлагам за сватбена фотография. Като допълнение на това, бих искал да спомена, че аз съм базиран в София. С радост ще заснема вашата сватба, където и по света да е тя, като към цената долу ще добавим пътни разходи и разноски за хотел по ваш избор. Ще видите, че всеки от пакетите е за определено снимачно време. Всеки започнат час над това време се заплаща като overtime - 200 лв. на час.

Преди да запазите датата за вашата сватба е хубаво да си направим среща, на която да се запознаем и да ми разкажете как си представяте вашия ден. Аз от своя страна ще ви въведа в света на сватбената фотография и моя поглед върху него, както и ще отговоря на всички ваши въпроси относно снимките и организацията на сватбата. Тази среща е неангажираща и не се заплаща. Моят съвет е да не я пропускате и да изберете човек, максимално близък до вашeто светоусещане.

ПАКЕТИ

01.

Light

|
3 часа снимки
Заснемане на ритуалите в гражданското и църквата
Фотосесия на младоженците
150+ художествено обработени кадъра
Онлайн галерия
Слайдшоу с избрани моменти

450

02.

Standard

|
10 часа снимки
Заснемане на подготовката
Заснемане на ритуалите в гражданското и църквата
Фотосесия на младоженците
Заснемане на празненството в ресторанта
Художествена обработени на всички кадри
Онлайн галерия
Слайдшоу с избрани моменти

1800

03.

Standard + 2nd Photographer

|
Заснемане на сватбата от двама фотографи
10 часа снимки
Заснемане на подготовката
Заснемане на ритуалите в гражданското и църквата
Фотосесия на младоженците
Заснемане на празненството в ресторанта
Художествена обработени на всички кадри
Онлайн галерия
Слайдшоу с избрани моменти

2200

Често задавани въпроси

FAQ

01.

Сватбата ми е извън София

Обожавам да снимам на нови и интересни места. Пътуването е част от мен и съм изключително щастлив всеки път, когато мога да пътувам и да снимам. В което и кътче на България или света да сте избрали да направите вашата сватба, аз ще се радвам да съм част от нея. Тъй като посочените пакети са за снимки в София, за всяка дестинация отдалечена на повече от 100 км. от столицата е необходимо да се заплатят пътни разходи и нощувка в хотел по ваш избор.

02.

Как да си запазя дата

Преди висичко е добре да си направим среща, на която да се запознаем и да ми разкажете повече за това как си представяте вашата сватба. Аз от своя страна ще ви представя моята работа и ще ви запозная с моя начин на фотографиране. Накрая за да запазим официално вашата дата има капаро в размер от 30% от пакета, който сте си избрали.

03.

Не се чувстваме удобно пред камера

До голяма степен снимките, които правя по време на сватбения ден са репортажни. През повечето време няма да забележите, че съм там, а когато сте стигне до фотосесията, ще се погрижа да се чувствате удобно и нещата, които правим да са свързани повече с емоция и движение, отколкото със статични пози.

04.

Кога ще получим снимките си

Срокът за получаване на всички снимки е до 2 месеца след заснемането на сватбата. Винаги се старая да пращам малко preview на двойките, които снимам непосредствено след сватбата.

05.

С какво снимате, ще получим ли RAW файлове

Със сърце и душа. С всички снимки, които съм видял, с всички филми, които съм изгледал, с всички книги, които съм прочел. За гийковете сред вас - с Nikon :)
Не предавам суров материал, тъй като селекцията, подредбата и обработката на кадрите са основна част от артистичния процес във фотографията. Разчитам, че ще ми се доверите напълно и това доверие ще бъде възнаградено с една красиво разказана история.

Запазете вашата дата сега

Error, name is required field.
Error, please enter a valid email address.